Norlys Energy Trading

Velkommen til et nyt europæisk kraftcenter for kommerciel energihandel

Norlys Energy Trading er stiftet i juni 2020 som en helt ny spiller på markedet inden for vedvarende energi og kommerciel el- og gashandel. Ambitionerne er høje og fokus er hurtigt at blive en stærk spiller på det europæiske marked, som også kan understøtte aktiviteterne hos ejerne. Der er fokus på den grønne omstilling, men selvom energien er grøn, og alt er nyt, er vi bestemt ikke grønne, når det kommer til vores viden inden for energi.

Vi er bygget på skuldrene af en af Europas førende udviklere og operatører af solcelle- og vindmølleprojekter, Eurowind Energy, og Danmarks største el- og teledistributør, Norlys – så vi har masser af know-how at trække på.

Vi er i gang med opbygning af organisationen fra bunden af, og glæder os til at skulle samle en masse engagerede kollegaer som er klar på at skabe den bedste arbejdsplads.

Vil du have en karriere med vinden i ryggen?
Du starter dit nye energieventyr på vores kontor i Aalborg sammen med et større hold af ildsjæle som dig selv. Med frie og uformelle rammer skal vi skabe vores fælles drømmearbejdsplads med høje ambitioner for både vækst og bæredygtighed. Sammen skal vi nemlig opbygge en stærk og effektiv platform for energihandel og effektivisere håndteringen af vedvarende energi i både Danmark og resten af Europa.

Vi har opslået flere forskellige stillinger her, og du er også meget velkommen til at uopfordret hvis du vil være en del af et ambitiøst world class trading setup.

Nyheder

Norlys og Eurowind Energy bag nyt europæisk kraftcenter for kommerciel energihandel

Norlys a.m.b.a. og Eurowind Energy er gået sammen om at etablere et nyt selskab – Norlys Energy Trading A/S.

Nyheder